Energielabel

Laat ons het doen, zo kun jij je energie in andere dingen steken

Sinds 2015 is het verplicht om bij de verkoop van een woning een energielabel aan te leveren. Gebeurt dit niet, dan riskeer je als verkoper/ eigenaar een boete. En daar zit, behalve misschien de overheid, niemand op te wachten.

De verkoper heeft een brief van de overheid ontvangen met een voorlopig energielabel. Het is aan hem of haar om hier iets mee te doen, dat kan via deze website. Hier kunnen de vooraf ingevulde gegevens gecontroleerd worden, het gaat hier om informatie over bijvoorbeeld de cv-ketel, (dubbel) glas en de isolatie.

Na het invullen checkt onze erkende energiedeskundige de aanvraag. Na goedkeuring wordt het definitieve energielabel toegestuurd. Dit label is 10 jaar geldig, dus daar kun je wel weer even mee vooruit. Het is ook mogelijk om ons op locatie langs te laten komen en alle vragen namens de eigenaar van de woning in te laten vullen. De registratie wordt dan direct op locatie uitgevoerd, wel zo makkelijk. Zorg er trouwens wel voor dat er koffie in huis is, daar krijgt onze deskundige weer nieuwe energie van.
prijs op aanvraag
Offerte aanvragen
Inhouse opgeleide fotografen
Hoge kwaliteit en service
Levering binnen 3 werkdagen